Sobre les diferents cultures

Quan escoltes les opinions de l’home de M***, te n adones que es musulmà (les dones que no vesteixen recatades tenen justificada la violació pq els homes son com son).

Són uns altres valors, una altra forma de vore la vida. Però això no seria problema perquè per a això s’han fet els paisos. 

Cultures amb valors molt diferents viuen en paisos diferents. En cada país, tota la societat (lleis, costums, relacions entre persones, vida diària) s’estructura segons els seus valors de la cultura d’eixe país. Així la gent de cada cultura viu en harmonia. Cadascú en sa casa i Déu en la de tots.

El problema és quan fiques cultures molt diferents en el mateix país. Es una font de conflictes. En el nostre cas, els musulmans esperen ser majoria per fer la societat a la seua manera.

I no oblides que l’home de M** no és un home especialment religiós. Va estar un any vivint amb M** sense casar-se, cosa prohibida per l’Islam. Però, igual que els valors d’un ateu occidental són valors cristians, els valors d’un musulmà no devot són valors islàmics.

La gent a Espanya no viu en uns altres paisos ni té cap tipus de curiositat per unes altres cultures. Es pensa que totes les cultures són iguals, llevat de coses superficials, com festes, música, vestit, menjar, etc…

Quan els progres parlen de multiculturalisme, parlen d’això. La diversitat només pot ser superficial, perquè al final tot el món ha de ser progre. La diversitat és un xinés progre, un àrab progre, un negre progre. Tots d’esquerres. Però les cultures NO són així.