Sobre el pas de la religió de l’egoisme a la religió del mal

La religió de la Il·lustració és pitjor: arriba a centenars de milions de persones. Ens suicidarem esperant que vinguen la llibertat i la igualtat a rescatar-nos i a implantar el paradís sobre la terra.

La llibertat sempre que coincideix amb els valors progres. Sí, això és una cosa que m’he estat donant compte els últims anys

Us en recordeu que jo us parlava de la religió de l’egoisme. De l’egoisme es derivava la llibertat i la igualtat. Us vaig passar una presentació a Todolella.

Però, en realitat, mai es defensa l’egoisme o la llibertat del pare que vol créixer amb els seus fills. O els pares que volen educar als seus fills en valors conservadors i religiosos. O de la persona que no vol mentir dient que un tio amb xufa és una dona. Això també és egoisme i llibertat

Fa un temps vaig llegir un article d’un pare progre d’Estats Units. En l’escola del seu fill, havien posat tots els banys com unisex per anar a favor d’un xiquet que havia reclamat que era transexual.

Els xiquets i xiquetes passaven un autèntic suplici. S’aguantaven i no pixaven només per no anar al bany perquè els donava vergonya.  Al final els xiquets i xiquetes van arribar un acord entre ells. Els xiquets anirien al bany que abans eren de xiquets.  I les xiquetes anirien al bany que abans eren de xiquetes.

Molt lamentable, quan els xiquets donen una lliço de sensatesa, seny i maduresa a uns adults que han perdut la raó

Però bé, el que volia dir és que només es va considerar la llibertat del xiquet que diu que és trans, el seu egoisme i la llibertat de tots els altres xiquets i xiquetes de l’escola els va donar igual. Què està passant ahí? Com s’explica això? (Us pose la meua opinió més tard, que tinc molt a fer)