Sobre Franco

Hui ja no es pot dir. Però Franco és un personatge històric que ha sigut injustament satanitzat.

El filòsof americà Eric Hoffer va dir: «El odio es el más accesible y comprensible de todos los agentes unificadores. Los movimientos de masas pueden surgir y extenderse sin la creencia en un dios pero nunca sin la creencia en un demonio»

A Espanya, Franco juga el paper de dimoni, com Hitler ho fa fora d’Espanya.

El seu pecat és haver sigut l’única persona que va derrotar al comunisme en una guerra. El comunisme va guanyar la guerra en Rússia, en Xina, en Camboia. A tot arreu menys Espanya.

Els líders republicans no eren demòcrates, per molt que ara vulguen presentar-los així. Volien implantar la revolució i convertir a Espanya en un país comunista. Per exemple, Largo Caballero, del PSOE. Stalin estava per darrere. Tot això està completament documentat, inclús amb documents del KGB

Franco no va ser ni un àngel ni un dimoni. Va ser un militar que va guanyar una guerra. Va ser un dictador, però la història està plena de dictadors (la democràcia és algo molt estrany en la història de la humanitat i s’autodestrueix)

Durant el seu regnat, Espanya va passar a ser la novena potència mundial. La gent va començar a viure bé. La misèria que havia estat la maledicció d’Espanya per sempre es va acabar. Es va arribar a nivells de protecció social que mai no s’havien vist

La gent vivia en pau, tranquil·la pel carrer, la seguretat ciutadana era impressionant. Els impostos eren baixíssims.

L’Estat no es ficava com tenies que parlar, com tenies que educar als teus fills, com tenies que aparcar, com tenies que tirar la basura. Hi havia més llibertat que ara.

Això s’oblida, perquè Franco ja no és un personatge històric amb les seus llums i les seus ombres, sinó un dimoni amb el qual justificar el règim explotador que tenim ara, on votem cada quatre anys perquè no ens facen cas.

Un règim on les èlits parasiten al poble. Cal pintar un passat negre per justificar este règim, que cada vegada va pitjor

Algunes xifres http://www.thetruthcounts.com/blogtraducciones/2018/06/17/algunos-logros-de-franco/