Sobre la prohibició del cristianisme

Ja va complint-se allò que vaig dir fa uns anys.

En Sudàfrica un tribunal ha sentenciat que és discriminatori el fet que l’Església Reformada Holandesa no permeta matrimonis amb persones del mateix sexe.

El profesor Pierre De Vos que ensenya Dret Constitucional a la Universitat de Ciutat del Cap ha declarat que els tribunals del país pot estar “inclinant-se cap a la protecció d’individus danyats per creences i pràctiques religioses i, en el futur, pot estar menys disposada a donar carta lliure a institucions religioses quan discriminen»

https://www.lifesitenews.com/news/south-african-court-rules-christian-church-discriminates-against-gays-in-refusing-them-marriage

(De la mateixa manera ja han començat els arrestos de persones que es dirigeixen a persones transexuals amb el «pronom equivocat»)

Ho he dit fa anys i ho torne a dir: «El cristianisme acabarà sent prohibit per la llei». Obligaran a les esglésies a casar a homosexuals o a acceptar als transexuals o a mil bestieses més (pedofília, etc, que van en camí).

Algunes esglésies se sotmetran i es quedaran sense fidels (les esglésies anglicanes i presbiterianes estan morint-se des que van ordenar a dones i van «casar» a homosexuals).

Les altres seran il·legalitzades i perseguides. Les esglésies tornaran a reunir-se en cases, de forma clandestina. Tornarem a les catacumbes, com l’Imperi Romà, però pitjor perquè ara l’Estat i la tecnologia són més poderoses.

Era tot una estafa. Ens van dir: «Per què no deixeu que els homosexuals visquen la seua vida? Viu i deixa viure. Vosaltres feu el que voleu i els homosexuals també». Ara que ja ho han aconseguit, no ens deixaran viure a nosaltres i faran tot el possible per fer-nos desaparéixer.

No ho aconseguiran, però si ho aconseguiren, tampoc quedarien en pau. En el fons, saben que estan fent mal, per això els és insuportable pensar que algú en algun lloc no puga aprovar-los ni celebrar-los.

Destrossaran la societat intentant que tot el món els aplaudisca i encara així, no estaran bé, perquè no podran apagar la seua pròpia consciència.