Sobre la dreta com a reraguarda de l’esquerra

El que tenim és que la dreta ha assumit els postulats de l’esquerra. La dreta no és una dreta de veritat. Això va deixar d’existir fa molt de temps, excepte en minoria, molt minoritària. La dreta és la reraguarda de l’esquerra

Les dos comparteixen la religió de l’egoisme. L’esquerra és la gent que té pressa per portar-la a les últimes conseqüències (acabar amb les excepcions sense principi). La dreta és la gent que vol portar-la a les últimes conseqüències, pero despacito, suave, suavecito.

La dreta ha assimilat els dogmes de llibertat i igualtat i, per tant, està en inferioritat a l’esquerra que vol aplicar-los fins a les últimes conseqüències absurdes.

Un partit com Vox hui és d’extrema dreta. Fa 10 anys seria de dreta normal (pràcticament és el PP d’Aznar). Fa 60 anys seria d’extrema esquerra. Es per això que no pot defensar la seua posició de forma coherent i ha de callar.

Si l’esquerra foren els salafistes (els musulmans radicals), la dreta serien els musulmans moderats. En el fons els musulmans moderats estan d’acord amb els salafistes i, en el fons, saben que els salafistes tenen la raó (l’Alcorà està de part dels salafistes). Així que quan els salafistes fan un atemptat, els musulmans moderats protesten amb la boca xicoteta, però en el fons estan massa acomplexats per oposar-s’hi, perquè en el fons saben que els salafistes tenen la raó.

El mateix passa amb la dreta que ha assumit la cosmovisió de l’esquerra i no s’hi oposa quan arriba al poder. Només fa una pausa perquè les noves absurditats de l’esquerra siguen digerides per la població.

La dreta en el fons sap que l’esquerra té la raó (segueixen de forma més coherent la religió de la llibertat i igualtat). Per això no protesta i s’acomplexa. El professor d’esquerra se sent amb el bé i la raó del seu costat i, per això, adoctrina. El professor de dreta calla.

Vox parla d’una nació de ciutadans lliures i iguals. Per començar, això no és cert: la llibertat i igualtat no existeixen en la realitat i són impossibles d’implementar. Per seguir, això és el fonament de l’esquerra. Vox en realitat, en forma històrica, és un partit d’esquerres.

Fa algunes excepcions sense principi a la religió: els nacionals no són iguals als estrangers. Estes excepcions sense principis van ser eliminades per l’esquerra globalista en els últims 10 anys, perquè anaven contra la igualtat. (No es van eliminar totalment en la pràctica però sí en la teoria). Quan Vox ha d’argumentar en contra de la immigració descontrol·lada, no pot recolzar-se en la igualtat, ha de recolzar-se en el sentit comú: no tota Africa cap en Espanya, l’Estat del Benestar no aguantarà, etc.

Això són les excepcions sense principis: excepcions de sentit comú que van contra els principis de la religió progre. L’esquerra avança eliminant-les i purificant la religió progre perquè siga més coherent amb ella mateixa i menys coherent amb la realitat.Són molt difícils de defendre. En el cas de Vox, si parla d’igualtat, qualsevol pot dir: I perquè un immigrant no pot ser igual a tu? Quin mèrit tens d’haver nascut a Espanya?

La dreta és solament l’esquerra de fa uns pocs anys, abans de les més recents eliminacions d’excepcions sense principi. Vox no ha eliminat la desigualtat entre nacional i estranger. No ha eliminat totalment la desigualtat entre relació heterosexual i relació homosexual. S’oposa al matrimoni gay, però accepta una unió de drets mentre no siga anomenada «matrimoni». Per tant, és l’esquerra menys 10 anys.