Sobre la raó 2 perquè l’esquerra guanya sempre i la dreta perd sempre

Comentari sobre:

https://disidentia.com/por-que-es-inevitable-que-la-izquierda-gane/

Un bon article: cego en alguns punts, en uns altres, molt cert, molt desorganitzat.

La veritat és més senzilla:  L’esquerra guanya perquè la dreta no és dreta, sinó una esquerra moderada. L’esquerra és la ideologia nihilista portada a les últimes consequències lògiques. La dreta és la ideologia nihilista portada al 90% de les últimes consequències lògiques. En el 10% que resta, la dreta es nega a acceptar les conclusions (durant un temps, fins que les accepta, vore la bandera del PP amb l’arc iris)

Esta és la ideologia actual i la ideologia de l’esquerra

Cada fletxa s’ha de llegir com «es dedueix lògicament de». Pots vore la deducció lògica detallada en http://www.thetruthcounts.com/blogtraducciones/2020/06/28/deduccion-logica-de-la-ideologia-actual/

Si vas a este enllaç, voràs que l’única premisa és el materialisme filosòfic: «no existeix Déu ni res espiritual per damunt de l’home» (O, com a mínim que Déu ni res espiritual deu intervindre en la política). Tot lo altre és una consequència lògica inescapable

(Això no vol dir que la ideologia siga coherent. En realitat, hi ha molts conflictes entre els diversos conceptes, que nul·lifiquen el materialisme filosòfic en estil «reducció a l’absurd». Però això és per una altra discussió)

La ideologia de la dreta és la seguent:

Ella creu en tots els conceptes de color. Quant als quadrats en gris, no creu o no creu totalment pel moment (segur que creurà d’ací 10 anys).

El triomf de l’esquerra és inevitable perquè els quadrats en gris se segueixen de forma lògica i inescapable dels quadrats en color. La dreta ha acceptat totes les premises de l’esquerra i la immensa majoria de les seues conclusions. Es resisteix a acceptar les conclusions més novedoses pel moment.

La dreta és, en realitat, l’esquerra per a gent ansiosa. Gent que no li agrada el canvi i que prefereix conservar l’estat de coses de la seua joventut. El seu fonament és psicològic i no ideològic.

Quan B. siga de la nostra edad, la dreta serà «per supost que una persona amb xufa pot ser una dona: això és evident. Discutir-ho és de gent com Hitler i gent boja del cap. Però m’opose a que els blancs tinguem que fer reverències als negres i als musulmans» (La seua filla acceptarà les reverències com algo natural i s’oposarà a unes altres coses)

La dreta moderna és una falsa dreta: és només és la reraguarda de l’esquerra. Quina seria una vertadera dreta? Una que rebutjara tots els rectangles que hi ha en la imatge.

No hi ha hagut una dreta així des de a) Fa dos segles en Anglaterra i Estats Units (un poc menys en França) b) La Primera Guerra Mundial per a molts paisos europeus c) La Segona Guerra Mundial per a uns altres paisos europeus d) La transició per a Espanya

L’article que menciones porta 11 vegades la paraula «llibertat». La llibertat és un concepte d’esquerres.

Per això guanya sempre l’esquerra, perquè la dreta vol combatre a l’esquerra usant les armes de l’esquerra (per exemple, llibertat). Si acceptes la llibertat, l’utilitarisme i la democràcia, has d’acceptar quasi tot el que diu l’esquerra. Uses armes que només et fan mal a tu. T’ix el tir per la culata.

«El nihilismo se ha convertido, en nuestro tiempo, tan extendido y generalizado, ha entrado tan profunda y profundamente en las mentes y los corazones de todos los hombres que viven hoy, que ya no hay ningún «frente» en el que se pueda luchar; y aquellos que piensan que están luchando con mayor frecuencia usan sus propias armas, que en realidad se vuelven contra ellos mismos.» Nihilismo, Fr. Seraphim Rose (1962)