Sobre perquè Europa és menys violenta

Bé, les altres societats són més violentes que la nostra. Si importem gent d’unes altres societats, haurem d’acostumar-nos a poc a poc a un nivell més alt de violència.

Les altres societats són més violentes per dos raons.

1) Una és que la seua cultura no té el pacifisme del cristianisme. L’Islam i l’Alcorà glorifiquen la violència (especialment contra els infidels)

2)  L’altra raó és perquè Europa ha tingut un Estat relativament fort durant segles. La gent violenta se li ha aplicat la pena de mort o se li ha posat en la presó i no s’han pogut reproduir.

Com la criminalitat és heredable. Vore per exemple estos estudis científics (trets de http://www.amerika.org/politics/no-one-wants-to-admit-it-but-criminality-is-genetic/)

  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4009388/?utm_source=amerika.org
  • https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1745-9125.12049?utm_source=amerika.org
  • http://midus.wisc.edu/findings/pdfs/811.pdf?utm_source=amerika.org

Això vol dir que els gens violents han desaparegut de la població

Mireu la taxa d’homicidis d’Europa Occidental

 

Des de 1300 hi ha hagut una caiguda dramàtica dels assassinats, deguda a que els gens violents s’han anat purgant de la població

En unes altres societats, l’Estat no ha sigut fort i els conflictes s’han resolt per la violència (entre grups i interpersonal). Per exemple, en El Salvador. Això fa una població més violenta que els pacífics europeus.

Nosaltres estem adaptats a eixa nivell més gran de violència, però vosaltres aneu a perdre moltes coses que doneu per suposades.

Us penseu que feu el que feu amb les idees chupi-progres-guays sempre aneu a tindre una societat com la que teniu ara. Us aneu a portar una gran sorpresa

Un no pot estar tot el dia posant explosius a la seua casa i pensar que la casa va a aguantar per sempre.

Dit amb més propietat:

Quan hi ha conflictes, hi ha dos formes de solucionar-los.

Si hi ha un Estat fort, l’Estat té «el monopoli de la violència». A la gent violenta (criminals) se l’empresona o se li aplica la pena de mort, per la qual cosa la taxa de reproducció dels violents disminueix. Com a consequència, els gens violents van desapareixent gradualment de la població.

Si no hi ha un Estat fort, els conflictes no es resolen a través de l’Estat, sinó a través de violència entre grups (famílies, tribus) o violència entre persones. En eixes societats, els violents tenen avantatge reproductiu perquè poden sobreviure més i deixar descendència. Els pacífics estan a mercè dels violents. Es per això que els gens violents es conserven i prosperen en la població

Europa ha pres el primer camí. Africa, el món musulmà i Amèrica Latina una mescla dels dos camins. Asia està partida entre les dos estratègies.

https://www.lanaciondigital.es/sucesos/bandas-latinas-sanchez-no-expulsar-espana-agosto-copa-davis-espana-imagen-tercermundista_2534_102.html

Per ara només roben. Espereu que comencen a matar, com les bandes fan ací.