Sobre la natalitat hongaresa

Fa temps em vas preguntar, A***, quines polítiques havia usat Orbán per augmentar la natalitat en Hongria

Jo no et vaig contestar, perquè estava en unes altres coses. Ací tens unes.

https://voiceofeurope.com/2019/05/nationalist-christian-hungary-is-thriving-rising-marriage-rates-falling-abortions-and-highest-birthrates-in-20-years/

Són coses com ajudes fiscals, ajudes a l’equilibri entre la família i el treball, crear nous treballs, ajudes a hipoteques, etc. Com veus no és res que necessite un Premi Nobel d’Intel·ligència. Però hi ha dos coses que no es mencionen:

1. Orbán s’ha negat a rebre immigrants musulmans. Els musulmans també hagueren usat totes estes ajudes i hagueren tingut molt més fills que els natius. Les ajudes hagueren ajudat a augmentar el percentatge de la població musulmana, com passa en França i Alemanya.

2. Orbán intenta també que no vinguen immigrants d’altres paisos propers (això és poc conegut). La seua idea és que Hongria deu continuar sent Hongria. Els hongaresos tenen molt present el final de la Primera Guerra Mundial, en el qual la seua pàtria va ser reduïda a la meitat (per exemple, el lloc de naixement de M***, que hui està en Romania, havia sigut hongarés des de sempre. )

Com no hi ha molts immigrants, hi ha una escasesa de mà d’obra. Els salaris dels treballadors pugen i això permet mantindre a una família