Sobre el progressisme aprofitant-se dels seus propis fracasos

Per exemple, quan la gent pensa en el divorci està a favor, perquè s’imaginen a ells trobant una nova parella que li agrade més que l’actual i tenint la llibertat d’anar-se amb ella. Mai s’imaginen que el seu marit o muller els deixarà i ells no tindran la llibertat de tindre una família normal

En general, la religió de l’Egoisme és una religió que s’aprofita dels seus fracassos. Es un disseny genial

Imagina que eres una dona i fas cas del feminisme. No fas una família perquè ser bona professional és més important. O perquè et divorcies. O perquè li eres infidel al teu home i ell et deixa.

Arribes als 50 i la teua vida està buida. Què fas?

Reconéixer que t’han enganyat i que la teua vida ha sigut perduda? No. Això és molt dolorós. El feminisme et dona una excusa. La culpa la tenen els homes, el patriarcat. Això et fa sentir desgraciada, però menys desgraciada que enfrontar la realitat.

Com no tens res en la teua vida i la teua vida està buida, pots dedicar la teua vida a lluitar a favor del feminisme. Així ja tens un ideal i algo que ompli la teua vida. Tradicionalment, les solteres es dedicaven a l’església. Ara es dediquen a una altra religió. Així et converteixes en un soldat del feminisme.

El feminisme només ha trencat la teua vida sinó que t’aprofita perquè tu infectes de feminisme a unes altres dones, fent que les seues vides estiguen trencades.

Es com un virus mental, que infecta a una persona i no la mata, però la fa patir i l’usa per infectar unes altres persones

Es un disseny genial.