Sobre la relació entre la coalició dels marges i el poder (anarco-tirania)

 

Ahí veus que el feminisme és una excusa. S’aplica quan interessa. Un altre exemple és que s’afavoreix l’Islam

Què hi ha darrere de tot este conjunt de causes que s’agafen quan convé?

Com algú pot explicar eixa monstruosa «coalició dels marges» (coalition of the fringes) – per usar la frase de Steve Sailer – que comprén LGBTI, feministes i musulmans, tots a una?

Jo donava algunes pistes en el xat familiar.

————-
Les feministes, els gais, els trans, inclús els musulmans i els immigrants són només peces d’escacs per al poder. El poder les usa quan li interessa per aconseguir els objectius dels poder.  Quan deixen de ser útils, les descarta.

Tot això es disfressa sota frases grandiloquents que serveixen per enganyar a les víctimes més idealistes perquè facen el seu paper de soldats per al poder.

El poder no vol persones responsables, dignes, amb objectius propis, funcionals. El poder busca les persones més trencades, perquè sap que les pot manipular millor.

Si no troba persones trencades, les crea. Destrueix la família, enfronta homes contra dones, anima a gent que té un problema mental (com els trans) que seguisca en el seu problema mental en comptes de buscar tractament.

Si no troba persones trencades, les importa. No parlarà a favor dels xinesos o de gent del nord d’Europa. Li encanten els africans i els musulmans, la gent més disfuncional, perquè la gent disfuncional depén de l’Estat i se la pot manipular perquè faça el que vulga. No són una amenaça.

De les persones infelices i trencades, el poder se n’aprofita fins als ossos. Són excusa per augmentar el poder de l’Estat i es poden manipular perquè siguen soldats del poder. Són només peces en un joc de dominació.

Un exemple són els immigrants asiàtics en Estats Units. Gràcies a que són gent molt treballadora, trauen millor notes que els blancs (i per suposat que els llatins i els negres)

Si la retòrica del poder sobre els immigrants fora certa, serien celebrats. Però el poder només fa que posar-li inconvenients, perquè sap que no els pot utilitzar i que ells es valen per ells mateixos.

En les universitats, són discriminats. Com als blancs, se’ls posa una quota perquè només hi entren uns pocs, perquè si fora per la seua intel·ligència o capacitat entrarien molts més. El Partit Demòcrata mai parlarà d’ells positivament, però sí dels negres que van trencant-ho tot i fent bestieses.

Eixos són els immigrants que els agrada el poder. Els negres reben una pagueta per no fer res i tindre famílies i barris disfuncionals. Després, quan el poder els diu «feu això i voteu a este, si no us llevarem la pagueta» van units com un home. Es un exèrcit impressionant. Es el que s’intenta ací amb l'»ingrés mínim vital»

Que els negres no tenen tan bones notes ni tanta intel·ligència com els altres? Es lleven les proves d’accés a la universitat, com ha passat recentment. Que els negres són més violents que els blancs i per això van més a la presó? Es diu que cal abol·lir la policia.

Els asiàtics, que són immigrants exemplars? Eixos no interessen. A eixos no els podem usar. Tampoc podem usar a les famílies felices, a la gent que es troba contenta amb el seu cos i la seua sexualitat. Cal crear gent trencada.

———–

La «coalició dels marges» està formada per gent trencada i subòptima que sap, que en una societat normal, tindria un pitjor estatus que en la societat progre actual.

Per tant, sempre recolzen al poder, perquè saben que, sense ells, el seu estatus baixaria. Es per això que els musulmans més devots voten a un partit feminista, com el PSOE. Saben que, sense l’esquerra, estarien pitjor

El poder usa a estes persones de vàries maneres:

1) Els usa per augmentar el poder de l’Estat. Per començar, esta gent trencada necessita un exèrcit de funcionaris: treballadors socials, etc. Com els funcionaris són progres, això dona excusa per donar de menjar als progres de classe mitjana. A més, s’usa perquè l’Estat es pose en tots els aspectes de la vida privada i pública.

2) Els usa per augmentar el poder de l’Estat (segona part). Com esta gent produeix conflictes, l’Estat pot posar lleis que augmenten el seu poder. Com afavorir esta gent va contra la llei natural i el sentit comú, l’Estat pot posar lleis que vagen en el seu favor (lleis contra la LGBTIfobia, lleis d’igualtat, etc)

3) Els usa com manantial de vots i recolzament popular. Esta gent sap que, per ells sols, no van a cap puesto i que necessiten que els seus amos els protegisquen. No només estan encantat de votar a l’esquerra sinó que es menjarien a qualsevol que vaga en contra de l’esquerra i que no seguisca el dogma políticament correcte, perquè saben que d’això depén la seua vida.

En casos extrems, es poden usar per atemoritzar a la població decent, com veiem ara en Estats Units.

4) Sotmetent a la gent normal a través de la coalició dels marges i l’anarcotirania, el poder es lleva competidors que podrien llevar-li en el poder en el futur. Estan intentant previndre la pròxima revolució (això també és el que hi ha darrere de l’odi a l’escola concertada)

Així, esta coalició dels marges està al servei del poder, que pot fer amb ells els que vulga i usar-los com una arma poderosa per aconseguir el que vol.

Esta gent està subordinada al poder, per això les feministes no solen protestar contra els trans, ni contra els musulmans. Els musulmans no protesten contra els feministes, els gais i els trans. I així tot. Tots saben que, sense el poder, no són res. Les alternatives a no recolzar l’esquerra són pitjors.

Obviament, tot això es fa en detriment de la gent que es pot sostindre per ella mateixa, que és la que paga la festa. La que paga impostos per a la gent trencada i els funcionaris que la tracten. La que es veu obligada per les lleis que posa el poder per afavorir a la coalició dels marges. La que es veu coartada per dir el que pensa.

l poder parasita a la gent normal i part del que parasita ho dona a la coalició dels marges per tots els serveis que esta produeix al poder.

Esta és una altra causa de l’anarco-tirania. A la gent trencada o coalició dels marges se li deixa fer el que vol (anarquia) i a la gent normal se li prohibeix tot (tirania). Es perquè les primeres són útils al poder i les segones no.

Mireu este cas d’Estats Units.  Les protestes progres-negres (més progres que negres) de Black Lives Matter han tirat estatues, cremat restaurants, produit disturbis de tota mena… no passa res.  Una parella pinta de negre unes lletres il·legals de Black Lives Matters (BLM) i és acusada davant del jutge per «delicte d’odi» https://www.msn.com/en-us/news/us/couple-charged-with-hate-crime-for-allegedly-vandalizing-black-lives-matter-mural/

Un exemple d’anarco-tirania