Sobre com el poder usa a les persones trencades

Les feministes, els gais, els trans, inclús els musulmans i els immigrants són només peces de ajedrez per al poder.

El poder les usa quan li interessa per aconseguir els objectius dels poder.  Quan deixen de ser útils, les descarta.

Tot això es disfressa sota frases grandiloquents que serveix per enganyar a les víctimes perquè facen el seu paper de soldats per al poder.

El poder no vol persones responsables, dignes, amb objectius propis, funcionals. El poder busca les persones més trencades, perquè sap que les pot manipular millor.

Si no troba persones trencades, les crea. Destrueix la família, enfronta homes contra dones, anima a gent que té un problema mental (com els trans) que seguisca en el seu problema mental en comptes de buscar tractament.

Si no troba persones trencades, les importa. No parlarà a favor dels xinesos o de gent del nord d’Europa. Li encanten els africans i els musulmans, la gent més disfuncional, perquè la gent disfuncional depén de l’Estat i se la pot manipular perquè faça el que vulga. No són una amenaça.

De les persones infelices i trencades, el poder se n’aprofita fins als ossos. Són excusa per augmentar el poder de l’Estat i es poden manipular perquè siguen soldats del poder. Són només peces en un joc de dominació.

Un exemple són els immigrants asiàtics en Estats Units. Gràcies a que són gent molt treballadora, trauen millor notes que els blancs (i per suposat que els llatins i els negres).

Si la retòrica del poder sobre els immigrants fora certa, serien celebrats. Però el poder només fa que posar-li inconvenients, perquè sap que no els pot utilitzar i que ells es valen per ells mateixos.

En les universitats, són discriminats. Com als blancs, se’ls posa una quota perquè només hi entren uns pocs, perquè si fora per la seua intel·ligència o capacitat entrarien molts més. El Partit Demòcrata mai parlarà d’ells positivament, però sí dels negres que van trencant-ho tot i fent bestieses.

Eixos són els grups ètnics que els agrada el poder. Els negres reben una pagueta per no fer res i tindre famílies i barris disfuncionals. Després, quan el poder els diu «feu això i voteu a este, si no us llevarem la pagueta» van units com un home. Es un exèrcit impressionant. Es el que s’intenta ací amb l'»ingrés mínim vital»

Que els negres no tenen tan bones notes ni tanta intel·ligència com els altres? Es lleven les proves d’accés a la universitat, com ha passat recentment. Que els negres són més violents que els blancs i per això van més a la presó? Es diu que cal abol·lir la policia.

Els asiàtics, que són immigrants exemplars? Eixos no interessen. A eixos no els podem usar. Tampoc podem usar a les famílies felices, a la gent que es troba contenta amb el seu cos i la seua sexualitat. Cal crear gent trencada.